együtt lét nap, 2017

Egyesületünk a CML Advocates Network első magyarországi tagjaként, a szeptember 22-ei nemzetközi CML világnap alkalmából minden év szeptemberében rendezi meg országos kongresszusát. Az együtt lét nap 2017-ben 5. alkalommal, szeptember 17-én került megrendezésre a budapesti Ádám Villában. A délelőtti programot Szentesi Éva újságíró nyitotta saját betegségtörténetével. A Hamvaimból című könyv szerzője szerint: „Sokkal többet kaptam […]

[totaldonations-text-fields campaign="" text="
Raised: #total#
Remain:#target#
"]
[totaldonations-progress-bar id="" text="no"]
Támogatás

Egyesületünk a CML Advocates Network első magyarországi tagjaként, a szeptember 22-ei nemzetközi CML világnap alkalmából minden év szeptemberében rendezi meg országos kongresszusát. Az együtt lét nap 2017-ben 5. alkalommal, szeptember 17-én került megrendezésre a budapesti Ádám Villában.

A délelőtti programot Szentesi Éva újságíró nyitotta saját betegségtörténetével. A Hamvaimból című könyv szerzője szerint: „Sokkal többet kaptam a ráktól, mint amennyit elvett tőlem.” Az előadást egy rendhagyó szakmai kerekasztal beszélgetés követte a generikumok kapcsán, dr. Altai Elvira, dr. Borbényi Zita hematológusok és dr. Jánosi Gabriella gyógyszerész részvételével. A beszélgetést dr. Modok Szabolcs hematológus vezette. A délutáni egyesületi közgyűlést követően szakorvosi és – tagjaink aktív közreműködésével – külföldi aktivitásokról szóló előadásokon vehettek részt az érdeklődők. A CML szekcióban dr. Rajnics Péter hematológus, a GIST szekcióban Szalayné Kónya Zsuzsanna dietetikus tartott előadást. A frankfurti CML Horizons konferenciáról dr. Hegedűs Péter elnök számolt be, a GIST szekció vendége pedig Luigi Nava, az olaszországi Associazione Italiana GIST Onlus Egyesület titkára volt, akivel Horváth Ibolya beszélgetett.

[totaldonations form_id=]