együtt lét nap: szeptember 17., Budapest, Ádám Villa

Az idén 9. alkalommal megrendezésre kerülő együtt lét nap – amely a CML Világnap eseménye is – fókusza a kommunikáció és a betegséggel való együttélés. A résztvevők bevonásával dr. Altai Elvira interaktív előadása nyitja a rendezvényt, majd meghívott szakorvos partnereink tartanak előadást a CML és GIST szekciókban. A rendezvényre jellemző aktivitásként, más betegségekben tapasztalatot szerzett inspirációs előadás is várja délután a résztvevőket. A korábbi évek vendégei után ezúttal Pataki Zita műsorvezető, riporter, időjárás-jelentő beszél saját történetéről. Ezt követően egyesületi közgyűlés, majd idén először közös sétával és faöleléssel ér véget a Városligetben.

1%

A CML és GIST Betegek Egyesülete közhasznú tevékenységet végez, szerepel a NAV regisztrált civil kedvezményezettek listájában, ezért részesülhet az adózók 1%-os felajánlásaiból. Az 1+1%-os rendelkező nyilatkozat benyújtásának határideje: május 20. Köszönjük felajánlásaikat!

Online szószedet

Megújult weboldalunkon elérhetővé tesszük a 2020-ban nyomtatásban megjelent CML-GIST KÉZIKÖNYV szószedetét. A dr. Modok Szabolcs által szerkesztett szószedetben ABC rendben kereshetők a különböző CML és GIST betegségekkel összefüggő szakkifejezések és fogalommagyarázatok.

Aktivitások 2022-ben

2022-ben megújul a www.cmlgist.hu weboldal. Folyamatossá tesszük a pandémia óta készülő és megjelenő videóelőadásokat az egyesület YouTube csatornáján. Új aktivitással jelentkezik országos rendezvényünk, az idén 9. alkalommal megrendezésre kerülő EGYÜTT LÉT NAP, amely a CML Világnap eseménye is, közös kirándulással egészül ki a Budai-hegységben. Januárban minden támogató partnerünket megkerestük terveinkkel, várjuk visszajelzéseiket.

Új videóelőadások

2021. decemberében Sarnyai Laura alkalmazott egészség-pszichológiai szakpszichológussal Szegeden forgattuk a legújabb egyesületi videókat. A Stresszkezelési útmutató: koronavírus idején és azon túl című előadás és a Speciális stresszcsökkentő technikák már elérhetők egyesületünk YouTube csatornáján. Terveink szerint 2022-től folyamatosan jelentkezünk videóelőadásokkal.

© 2022 CML és GIST Betegek Egyesülete / Minden jog fenntartva.