logó

együtt lét napokadam-villa_h120px.jpgbelgradi-CML-konferencia-csoportkep_h120px.jpgbelgradi-CML-konferencia_h120px.jpgegyutt-let-lap-2014_h120px.jpgegyutt-let-nap-2014-taplalkozasi-szekcio_h120px.jpgegyutt-let-nap-kozgyules-2014_h120px.jpgfaces_h120.jpg

táplálkozás

 

A táplálkozás nem csupán szervezetünk mindennapi fenntartásához szükséges, hanem örömforrást is jelent. Amikor az ember beteg, táplálkozási szokási megváltozhatnak, vagy éppen a betegség hatására dönt úgy, hogy megváltoztatja. A rákbetegségek gyógyulásában is fontos szerepe vana  helyes táplálkozási szokások kialakításában. Ma szinte mindenhol olvashatunk csoda diétákról, fogyókúrás szerekről, azonban ezek megalapozottsága sokszor kérdéses.

 

Egyesületünk számos esetben fordult szakértőhöz, Kisa Judit dietetikushoz, akivel hírlapunk olvasói és a rendezvényeink résztvevői is találkozhattak.

A Rák ellen az Emberért, a Holnapért! Társadalmi Alapítvány Támaszadó Szolgálata szervezésében indult tankonyha a daganatos betegek részére, amelyet Kisa Judit dietetikus vezet.

További receptek ide kattintva megtekinthetőek.

Mindenkinek jó étvágyat kívánunk!

orvos válaszol gomb
együtt lét nap gomb
hírlevél gomb

My PCR Physician Button – English