logó

együtt lét napokadam-villa_h120px.jpgbelgradi-CML-konferencia-csoportkep_h120px.jpgbelgradi-CML-konferencia_h120px.jpgegyutt-let-lap-2014_h120px.jpgegyutt-let-nap-2014-taplalkozasi-szekcio_h120px.jpgegyutt-let-nap-kozgyules-2014_h120px.jpgfaces_h120.jpg

Veronika története

Betegségem rövid története: 2003-ban volt egy mellrákom.
2005 júliusában szültem egy gyönyörű kislányt. Szeptemberben kértem a házi orvosomtól egy vérvétel beutalót, hogy lássam, minden rendben van-e. Igazából a tumor markeremre voltam kíváncsi. Kora délután már üldözött az orvos és a nővérke is. Akkor 78 ezres volt a fehérvérsejt számom (a terhesség alatt minden rendben volt). A házi orvos küldött el egy kollégájához a Kútvölgyi kórházba dr. Farkas Péterhez.
Ott kiderült, hogy leukémiás vagyok. Nagy valószínűséggel a mellrák terápiától (kemo és sugárterápia). A férjemmel mindenképpen szerettünk volna még egy babát így pár év remisszió után belevágtunk.
Első körben átálltam az Interferon-ra, de sajnos hamar kiderült, hogy nem bírom. Jött vissza a betegség és nagyon rosszul is voltam tőle, így három hónap után abbahagytam. Visszaálltam a Glivec-re. Szerencsére újra működött, visszaszorította a leukémiát.
Ezt követően az orvosommal mindent egyeztetve 400 mg Glivec mellet teherbe estem és 2011 júliusában megszületett a második kislányunk.
2013 januárjában viszont kiderült, hogy újra mellrákom van.
Nagy műtét, kemo és egy év herceptin kezelés után most már kijelenthetem, hogy JÓL VAGYOK.
Ha bárkinek tudok valamiben segíteni, akkor azt örömmel megteszem.

orvos válaszol gomb
együtt lét nap gomb
hírlevél gomb

My PCR Physician Button – English