együtt lét nap, 2017

Egyesületünk a CML Advocates Network első magyarországi tagjaként, a szeptember 22-ei nemzetközi CML világnap alkalmából minden év szeptemberében rendezi meg országos kongresszusát. Az együtt lét nap 2017-ben 5. alkalommal, szeptember 17-én került megrendezésre a budapesti Ádám Villában. A délelőtti programot Szentesi Éva újságíró nyitotta saját betegségtörténetével. A Hamvaimból című könyv szerzője szerint: „Sokkal többet kaptam […]

Raised: $0.00
Remain:$0.00
Add attribute ID or the campaign ID so the progress bar can be shown
Támogatás

Egyesületünk a CML Advocates Network első magyarországi tagjaként, a szeptember 22-ei nemzetközi CML világnap alkalmából minden év szeptemberében rendezi meg országos kongresszusát. Az együtt lét nap 2017-ben 5. alkalommal, szeptember 17-én került megrendezésre a budapesti Ádám Villában.

A délelőtti programot Szentesi Éva újságíró nyitotta saját betegségtörténetével. A Hamvaimból című könyv szerzője szerint: „Sokkal többet kaptam a ráktól, mint amennyit elvett tőlem.” Az előadást egy rendhagyó szakmai kerekasztal beszélgetés követte a generikumok kapcsán, dr. Altai Elvira, dr. Borbényi Zita hematológusok és dr. Jánosi Gabriella gyógyszerész részvételével. A beszélgetést dr. Modok Szabolcs hematológus vezette. A délutáni egyesületi közgyűlést követően szakorvosi és – tagjaink aktív közreműködésével – külföldi aktivitásokról szóló előadásokon vehettek részt az érdeklődők. A CML szekcióban dr. Rajnics Péter hematológus, a GIST szekcióban Szalayné Kónya Zsuzsanna dietetikus tartott előadást. A frankfurti CML Horizons konferenciáról dr. Hegedűs Péter elnök számolt be, a GIST szekció vendége pedig Luigi Nava, az olaszországi Associazione Italiana GIST Onlus Egyesület titkára volt, akivel Horváth Ibolya beszélgetett.

Donation Information

Donor Information

Is this in honor of someone?

Is this a matching gift?

Please insert all the required fields
Please insert correct email
Please fill in a valid amount